Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe modelul Trump în SUA, pun rușii alt cancelar în Germania? Anunțul ciudat al lui Vladimir Putin

putin merkel

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, face o serie de declaraţii tranşante despre cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Liderul de la Kremlin vorbeşte şi despre apropiatele alegeri care vor avea loc în Germania.

Citeşte şi: PANICĂ la concertul lui Smiley, la Arenele Romane: A luat foc, au intervenit pompierii / VIDEO

Putin spune că deşi are multe divergenţe cu Merkel, cele două ţări au şi puncte comune. "Ne cunoaștem de mult timp cu Angela, am lucrat împreună, avem multe divergențe dar și puncte de vedere comune, în special, în ceea ce privește relațiile economice și politica internațională. Există și anumite probleme asupra cărora avem abordări diferite", a declarat președintele Putin în cadrul Forumului Internațional Economic de la Sankt Petersburg, conform sputnik.md.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă

Totodat, Putin s-a referit şi la apropiatele alegeri din Germania. Putin a menționat că nu îl cunoaște deloc pe liderul social-democraților din Germania, Martin Schulz, care va concura în alegeri cu formațiunea politică condusă de Merkel. "Însă este un om cu experiență, care activează de mai mult timp în politica europeană și germană, în cea germană revenind recent", a spus Putin.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

"În opinia mea, dacă noi și partenerii noștri ne vom conduce nu de o conjunctură politică de moment, ci de interesele fundamentale ale țărilor noastre și popoarelor noastre, atunci vom reuși să identificăm puncte de convergență și mijloace corecte de cooperare", a mai spus Putin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.