Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe parcursul Mondialului Cluburilor, deciziile VAR vor fi explicate publicului

ofsaid fotbal arbitraj

Deciziile luate după consultarea VAR vor fi explicate spectatorilor aflaţi pe stadion, în timpul Cupei Mondiale a Cluburilor, a anunţat International Board miercuri seara potrivit news.ro.

International Board, organul FIFA care guvernează legile jocului de fotbal, a autorizat arbitrii să explice publicului deciziile luate după consultarea VAR pe parcursul Cupei Mondiale a Cluburilor, care se va disputa în Maroc, în perioada 1 – 11 februarie. Printre arbitrii de la CM a Cluburilor se numără şi Istvan Kovacs.

Comunicarea dintre arbitrul central şi cel responsabil cu asistenţa video va rămâne confidenţială, dar concluzia discuţiei lor va fi comunicată publicului.

„Credem că acest lucru este important din punct de vedere al transparenţei, în special pentru suporterii de pe stadion, care în prezent nu primesc suficiente informaţii despre aceste decizii”, a spus un director al International Board.

Această decizie va fi aplicată şi pe parcursul Cupei Mondiale feminine, din Noua Zeelandă, care se va disputa între 20 iulie şi 20 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.