Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe soferi ii paste o noua amenda

soferi

Pe soferi ii paste o noua amenda daca vor fi adoptate propunerile de modificare a Legii 515 cu privire la localitatile urbane si rurale. Astfel soferii care arunca gunoaie pe geam vor fi amendati cu pana la 2.500 de lei.

Cei care arunca ambalaje sau chistoace din masina risca o amenda usturatoare si nu le va fi usor sa se fereasca de vigilenta Politiei Rutiere pentru ca aceasta se va folosi de inregistrarile de pe camerele de supraveghere pentru a-i sanctiona pe soferii indisciplinati.

Initiativa legislativa prevede ca aruncarea gunoaielor pe geamul masinii sa fie pedepsita cu amenda cuprinsa intre 1.000 si 2.500 de lei.

Dar soferii nu vor fi singurii vizati de astfel de amenzi. Si cei care arunca gunoaie de la fereastrele aprtamentelor vor fi amendati.

"Vad mereu pe marginea drumurilor, pe marginea raurilor dezastru de mizerie si nu se poate, avem o tara asa frumoasa si este pacat sa ne batem joc de ea", a declarat unul dintre initiatori, deputatul Ioan Dirza, potrivit Mediafax.

"Pana acum s-au mai dat amenzi pentru pungi cu apa aruncate de copii pe geam, pentru scrumiere golite din masini, dar destul de putine", a spus si Teodor Balan, lider in cadrul Sindicatului Pro Lex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.