Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pecheziţii la suspecţi de evaziune fiscală în Galaţi

enational.ro
perchezitii descinderi

Poliţiştii gălăţeni, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cu sprijinul inspectorilor antifraudă şi inspectorilor în muncă, au efectuat şase percheziţii domiciliare în judeţul Galaţi, se arată într-un comunicat transmis vineri Agerpres, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.

Potrivit comunicatului, percheziţiile au fost efectuate la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale care au ca obiect de activitate exploatarea şi comercializarea agregatelor minerale, precum şi comercializarea produselor agro-alimentare. Percheziţiile s-au desfăşurat în dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. La punctele de lucru ale unei societăţi cu domeniul de activitate exploatarea agregatelor minerale, nu existau documente care să justifice activitatea desfăşurată. Au fost indisponibilizaţi 30.000 mc agregate minerale şi 12 utilaje cu care societatea îşi desfăşura activitatea.

De asemenea, la sediul şi la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate comercializarea produselor agro-alimentare au fost identificate produse de panificaţie pentru care societatea nu a putut prezenta documente de provenienţă. În ambele cazuri, percheziţiile au vizat ridicarea de documente financiar-contabile, în baza cărora urmează a se stabili prejudiciul creat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.