Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pedeapsă extremă pentru că a încălcat carantina. Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a fost pus de Poliție să facă 300 de genuflexiuni

https://www.botosaninews.ro/
baston politie

Un tânăr din Filipine a murit după ce a fost pus de Poliție să facă 300 de genuflexiuni, ca pedeapsă pentru că a încălcat carantina.

În Filipine, președintele Duterte a acordat puteri practic nelimitate poliției în lupta împotriva criminalității și traficului de droguri, dar și în lupta împotriva încălcărilor restricțiilor COVID-19.

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a fost prins de polițiști încălcând carantina. Oamenii legii l-au forțat să facă aproximativ 300 de genuflexiuni, potrivit Business Insider, scrie Mediafax.

După exercițiile istovitoare, tânărul pare că a reușit să ajungă acasă, apoi a început să aibă convulsii și a intrat în comă.

O anchetă a fost începută în acest caz.

Se pare că nu este primul caz de acest fel: într-o declarație de luna trecută, organizația Human Rights Watch (HRW) a anunțat că oficialii au închis cinci tineri într-o cușcă pentru câini după ce au încălcat carantina, iar în alt caz ar fi forțat oamenii să stea ore în șir expuși la soarele amiezii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.