Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pedeapsă inedită în epidemie: Obligați să scrie de 500 de ori că-și cer scuze că nu au respectat izolarea

www.hotcity.ro
scuze sorry

Zece turişti străini care făceau o plimbare într-un oraş din nordul Indiei, încălcând restricţiile de circulaţie impuse pentru a opri răspândirea noului coronavirus, au fost obligaţi să scrie că îşi cer scuze...de 500 de ori, a informat luni poliţia locală, citată de DPA, scrie Agerpres. Neobişnuita pedeapsă a fost dată în contextul în care India a impus o perioadă de izolare de 21 de zile la nivel naţional, care a intrat în vigoare pe 25 martie, locuitorilor fiindu-le permisă părăsirea caselor doar pentru a-şi procura bunuri esenţiale şi medicamente.

  • TuriÅŸtii, din Statele Unite, Australia, Mexic ÅŸi Israel, au fost prinÅŸi în timp ce făceau o plimbare pe malul râului Gange, în oraÅŸul Rishikesh, în weekend. ÃŽn înregistrările difuzate de mai multe posturi de ÅŸtiri se poate vedea cum un poliÅŸtist pe nume Vinod Kumar Sharma le aplică turiÅŸtilor această pedeapsă neobiÅŸnuită.
  • "Fiecare dintre ei a fost pus să scrie 'nu am respectat regulile de izolare, îmi pare foarte rău' de 500 de ori", a precizat Sharma prin telefon. "Sunt oaspeÅ£i în Å£ara noastră, dar încalcă regulile în mod repetat plimbându-se", a precizat el, adăugând că la Rishikesh, un oraÅŸ sfânt, extrem de popular în rândul celor care practică yoga, se află în prezent circa 600 de turiÅŸti.

Poliţia indiană a recurs la modalităţi neobişnuite de a-i trata pe cei care încalcă măsurile de de izolare, care au mers de la a-i speria cu căşti în forma noului coronavirus, a-i obliga să facă genuflexiuni la a-i ameninţa cu izolarea într-o cameră în care sunt difuzate pe bandă rulantă cântece de la Bollywood.

India, care urmează să extindă perioada de izolare până la 30 aprilie, a înregistrat până în prezent 9.152 de cazuri de COVID-19, dintre care 308 soldate cu decese.

Vezi si: ALERTĂ Guvernul ia în calcul restricții prelungite pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani: anunțul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.