Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pedeapsa primită de ambulanțierii din Gorj care au fost suprinși aruncându-și gunoiul într-un râu

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Gorj, surprins în timp ce arunca două plase cu gunoi din autospecială într-un râu din Târgu-Cărbunești, a fost trimis, marți, de către superiori, să ridice deșeurile.

Un bărbat din Târgu-Cărbunești a observat, sâmbătă, un echipaj de la Ambulanță care arunca din autospecială două plase cu gunoi, în râul Blahnița. Revoltat de gestul celor care şi-au lăsat deşeurile în apa înghețată, acesta a postat un mesaj pe Facebook.

Citește și: Monica Macovei a făcut SPECTACOL la audierile din Comisia LIBE - De nervi, Tudorel Toader a 'amenințat-o voalat'

"Am avut un șoc. Pe drumul spre Țicleni, în jurul orei 13.00, se oprește o salvare pe pod, se deschide portiera și cineva dinăuntru aruncă două plase de gunoi în râul Blahnița. Un cadru sanitar să aibă o asemenea atitudine pentru mediu?!? În ce lume trăim? Încotro ne îndreptăm?”, a scris bărbatul.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Gorj s-au autosesizat și au deschis o anchetă, verificând în dispecerat ce solicitări au fost în zona respectivă.

Directorul SAJ Gorj, Constantin Mitroi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a aflat cine a făcut parte din echipajul respectiv.

„Au recunoscut. I-am trimis să-și adune gunoaiele. Joi, când mă întorc în Târgu-Jiu, voi stabili dacă vor intra în comisia de cercetare disciplinară. Este un echipaj de la Târgu-Cărbunești. (...) Mi-au explicat ce s-ar fi întâmplat, dar nici nu îi cred și nici nu e important acum ce au explicat ei. Motive se găsesc, când vor să caute o scuză, dar i-am trimis sa le ridice. Cert este că nu sunt deșeuri medicale. Niște șervețele, niște coji de portocală. Vorbim despre un echipaj format din asistent și ambulanțier”, a spus Constantin Mitroi.

Revoltați de această situație, câțiva localnici din Târgu-Cărbunești au mers, duminică, la fața locului și au fotografiat plasele cu gunoi. Pentru că gheața începuse să se topească, nu au reușit să ajungă până la deșeuri, așa cum și-au propus, în speranța că ar putea găsi printre resturi şi facturi cu datele personale ale echipajului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.