Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PEDEAPSĂ RECORD pentru Nick Kyrgios: ATP a considerat gestul ca OFENSĂ și l-a suspendat 16 săptămâni

www.gettyimages.com
Nick Kyrgios

ATP-ul a încheiat ancheta referitoare la comportamentul lui Nick Kyrgios de la Cincinnati și a decis că australianul a comis o Ofensa Majoră de Comportament Agravant.

Cu toate acestea, măsurile anunțate arată din nou clemență împotriva jucătorului care ajunge cel mai des la comisiile de judecată ale tenisului, iar pedeapsa rămâne o nouă formă de amenințare și atenționare. Concret, forul guvernator al sportului alb a decis să îi acorde lui Kyrgios o amendă suplimentară de 25.000 de dolari și o suspendare de 16 săptămâni ATP, însă ambele măsuri sunt cu suspendare. Timp de șase luni, Nick Kyrgios va fi „sub observație”, iar orice încălcare a codului de conduită – de la abuz al mingilor și al rachetei, până la gesturi ofensatoare adresate arbitrilor, va atrage automat executarea celor două măsuri punitive anterior menționate, informează mediafax.ro.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

În plus, pentru că oficialii tenisului au constatat că australianul a încălcat în repetate rânduri regulamentul în ultimele 12 luni, Kyrgios va trebui să apeleze la un antrenor mental pe durata următoarelor turnee și să primească ajutor specializat în managementul comportamentelor agresive în pauza dintre sezoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.