Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pedofil la 72 de ani: polițiștii au reținut un bărbat care a violat două fetițe în vârstă de 5 ani

IPJ Dolj
retinut politie

Un bărbat din comuna Bârca (Dolj), în vârstă de 72 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce ar fi violat două fetițe.

„La data de 27 septembrie a.c., ora 20:15, poliţiştii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, potrivit IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol(două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.