Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pedro Sanchez, reuniune la Málaga cu premierii Danemarcei, Maltei, României şi cancelarul Germaniei: Acum, mai mult ca niciodată, Europa are nevoie de unitate

Inquam Photos / Octav Ganea
Pedro Sanchez

Premierul Spaniei Pedro Sanchez a avut o întrevedere, sâmbătă dimineaţă la Málaga, cu omologii din Danemarca, Malta, România şi cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei. „Acum, mai mult ca niciodată, Europa are nevoie de mai multă unitate şi de o agendă progresistă care să pună cetăţenii în centrul politicii”, a declarat prim-ministrul spaniol. Şeful Executivului Marcel Ciolacu a postat mesajul „uniţi pentru echitate, pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale!”, potrivit news.ro.

„În această dimineaţă ne-am reunit la Málaga prim-miniştrii Danemarcei, Mette Frederiksen, Maltei, Robert Abela, României, Marcel Ciolacu şi cancelarul german Olaf Scholz. Acum, mai mult ca niciodată, Europa are nevoie de mai multă unitate şi de o agendă progresistă care să pună cetăţenii în centrul politicii”, a scris premierul spaniol Pedro Sanchez, sâmbătă pe reţeaua X, fostă Twitter.
La rândul său, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook, după întâlnirea cu omologii din Spania, Danemarca, Malta şi Germania, mesaul  „uniţi pentru echitate, pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale!”
„Alături de cancelarul german Olaf Scholz şi prim-miniştrii socialişti ai Spaniei, Pedro Sánchez, Danemarcei, Mette Frederiksen, şi Maltei, Robert Abela. Uniţi pentru echitate, pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale!”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.