Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pegas anunţă ieftinirea bicicletelor cu 15%

vexio.ro
bicicleta

Pegas anunţă scăderea cu 15 procente a preţurilor pentru toate bicicletele concomitent cu o lărgire a gamei de produse, arată un comunicat al companiei remis luni AGERPRES.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

"Nu este vorba de o promoţie limitată în timp, ci este o decizie permanentă. Reprezentanţii producătorului român continuă în acest fel campania de protecţie a mediului înconjurător şi de susţinere a sănătăţii prin mişcare. Creşterea continuă a numărului de automobile şi lipsa de investiţii în infrastructura ţării au dus la aglomeraţie şi chiar la blocaje pe mai toate arterele din marile oraşe. Petrecem prea mult timp în trafic, inhalăm prea multe gaze poluante, facem prea puţină mişcare. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care compania noastră încearcă în mod constant să se adapteze la climatul socio-economic şi cererii la nivel naţional, prin preţuri mai bune şi locaţii cât mai accesibile", a afirmat Mihai Chipcia, director de vânzări Pegas, citat în comunicat.

În 2019, Pegas va continua extinderea prin deschiderea a două noi magazine în ţară, la Braşov şi Iaşi, după cele trei inaugurate anul trecut, plus vânzarea a trei noi francize. Pentru fiecare dintre acestea se preconizează o investiţie de 120.000 - 150.000 de euro, în condiţiile în care anul 2018 a adus companiei creşterea cifrei de afaceri cu 50%. 

În portofoliul Pegas va intra şi un produs nou - Pegas Călător, o bicicletă trekking cu încărcător de telefon încorporat în cadru şi cu regenerare prin dinam.

Pegas are în acest moment şapte magazine proprii în toată ţara, o franciză la Braşov şi îşi vinde produsele în alte 300 de magazine partenere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.