Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pele a fost externat din spitalul în care face tratamentul împotriva cancerului

digi24
pele

Edson Arantes do Nascimento "Pele", legenda fotbalului brazilian, a părăsit joi spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, în care a fost admis luni, în cadrul tratamentului lunar pe care îl efectuează împotriva cancerului de colon, care i-a fost depistat în luna septembrie, informează AFP.

"Pacientul se află într-o stare clinică stabilă şi satisfăcătoare", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de clinica din Sao Paulo, care a anunţat externarea sa.

Considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din toate timpurile, Pele trebuie să meargă la spitalul Albert Einstein cel puţin o dată pe lună pentru a se supune analizelor şi a continua chimioterapia pentru o tumoare la colon, de care a fost operat în toamna anului trecut.

Singurul jucător care a cucerit de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962 şi 1970), Pele a fost internat timp de două săptămâni, în februarie, din cauza unei infecţii urinare descoperite cu ocazia unui control medical de rutină.

Înaintea operaţiei de anul trecut, Pele fusese internat ultima oară în aprilie 2019, la Paris, în urma unei infecţii urinare severe. După reîntoarcerea în Brazilia, el a fost supus unei intervenţii chirugicale din cauza unei pietre la rinichi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.