Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pele i-a felicitat pe câştigătorii premiilor FIFA The Best şi doreşte o întâlnire cu Cristiano Ronaldo

digi24
pele

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut în toată lumea ca Pele, i-a felicitat pe Alexia Puttelas (Spania) şi Robert Lewandowski (Polonia), care au câştigat luni seara Premiile The Best ale FIFA, pentru cea mai bună jucătoare respectiv cel mai bun jucător, precum şi pe portughezul Cristiano Ronaldo, cu care doreşte o înrevedere personală, transmite EFE, informează Agerpres.

''Felicitările mele celor doi învingători ai Premiilor The Best FIFA @rl9 şi@alexiaputtelas. Când sunteţi pe teren, sportul este întotdeauna mai frumos'', a spus în mesajul său legendarul Pele, 81 ani, dedicat atacantului lui Bayern Munchen şi mijlocaşului de la FC Barcelona.

Triplul campion mondial cu Brazilia (1958, 1962, 1970) nu l-a uitat nici pe Cristiano Ronaldo, care a primit un ''Premiu Special'' de la FIFA după ce a stabilit un nou record de goluri marcate la naţionala portugheză.

''Cristiano Ronaldo este o satisfacţie foarte mare să fiu aici în Brazilia, în oraşul Santos, şi să te felicit pentru tot cei ai făcut pentru sport, pentru fotbal, în principal. Şi în tot acest timp în care noi am străbătut lumea nu am avut ocazia să-l îmbrăţişez personal pentru că nu ne-am oprit, dar iată, din toată inima, felicitările mele şi sper că într-una din aceste zile ne putem vedea unul pe altul şi să vă pot îmbrăţişa personal'', a spus Pele într-un mesaj video postat pe reţelele de socializare.

Pele, autor a 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri, este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din istorie.

Pele a fost internat în acest spital timp de o lună în august şi septembrie 2021, fiindu-i extirpată pe 4 septembrie o tumoare la colon identificată în timpul unui examen de rutină. În decembrie, el a efectuat ultima şedinţă de chimioterapie de anul trecut şi pe reţelele de socializare a postat mesaje că se simte bine.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.