Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pele, legenda fotbalului brazilian, a ajuns din nou la spital

instagram
pele spital

Marele fotbalist brazilian Pele s-a întors luni la spital, deoarece continuă să primească tratament pentru cancer, a anunțat marți, într-o notă medicală, spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, citat de Reuters, potrivit mediafax.

Starea clinică a lui Edson Arantes do Nascimento este bună și stabilă și este posibil să fie externat în următoarele zile, au precizat medicii, folosind numele complet al lui Pele.

În vârstă de 81 de ani, lui Pele i-a fost extirpată o tumoare din colon în septembrie 2021 și de atunci a intrat și ieșit din spital pentru tratament în mod regulat.

Considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, fostul jucător de la Santos, New York Cosmos și Brazilia a avut o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o intervenție chirurgicală la șold care l-a lăsat cu dureri recurente și probleme de mers, pentru care are nevoie de ajutor.

În februarie, Pele a fost internat în spital pentru o rundă de chimioterapie, când a fost identificată o infecție urinară, ceea ce l-a ținut internat mai mult timp decât era prevăzut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.