Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pele, mesaj EMOȚIONANT despre Maradona: 'Eşti incomparabil. Te iubesc, Diego!'

pele maradona

Legenda fotbalului mondial, brazilianul Pele, a ţinut să-i mai aducă un omagiu fostei vedete argentiniene Diego Maradona la o săptămână de la moartea acestuia, postând pe contul său de Instagram, miercuri seara, un scurt text adresat ''unui geniu care a încântat lumea'', scrie AFP, informează Agerpres.

''Lumea ar fi mult mai bună dacă ne-am compara mai puţin unul cu celălalt şi ne-am admira mai mult. De aceea vreau să spun că eşti incomparabil. Traiectoria ta a fost marcată de sinceritate, ţi-ai declarat mereu simpatiile şi antipatiile, iar prin felul în care eşti atât de special, ne înveţi să spunem 'te iubesc' mult mai des. Plecarea ta atât de repede nu m-a lăsat să-ţi spun, aşa că doar o să scriu: Te iubesc, Diego'', a scris Pele pe Instagram.

Postarea este ilustrată cu o serie de fotografii ale celor două legende ale fotbalului împreună, inclusiv una care arată un Maradona tânăr zâmbind alături de Pele care cântă la chitară.

Deşi nu au jucat în aceeaşi perioadă, între cei doi a fost o rivalitate în ceea ce priveşte desemnarea celui mai bun fotbalist al secolului trecut.

În anul 2000, brazilianul a primit acest titlu din partea FIFA, în timp ce Maradona a câştigat votul publicului.

''Într-o zi, în cer, vom juca împreună în aceeaşi echipă. Şi acum ridic pentru prima dată mâinile spre cer nu pentru a celebra vreun obiectiv ci pentru a te îmbrăţişa'', a mai scris în postare Pele (80 ani).

Diego Maradona, considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, a încetat din viaţă miercurea trecută, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.