Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PELERINAJ la Poliția din Hunedoara, DUPĂ ce agenții au fost FUGĂRIȚI cu pietre în plină stradă - Zeci de oameni au ajuns la audieri

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

Mobilizare la IPJ Hunedoara după incidentele șocante care au avut loc de Paști, atunci când oamenii legii au fost fugăriți cu pietre de o mulțime de cetățeni furioși, care, culmea, acuzau abuzuri. Încă 40 de persoane au fost audiate de poliţişti după incidentele violente care au avut loc în ajunul Paştelui într-un cartier din municipiul Hunedoara, cercetările fiind parte a unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Nelu Tătaru a DEMIS-O OFICIAL pe Adriana Nica din funcția de manager al Spitalului Universitar

"În urma activităţilor investigative, poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.200 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare în vigoare, faţă de persoane care nu şi-au justificat prezenţa în zona străzii Batiz, cu ocazia incidentelor menţionate", a informat marţi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Pe 18 aprilie, mai multe persoane dintr-un cartier al municipiului Hunedoara au atacat cu pietre şi obiecte contondente echipajele de poliţie aflate în zonă şi au avariat două maşini de poliţie. Incidentele s-au declanşat după ce forţele de ordine au legitimat un bărbat aflat sub influenţa alcoolului şi care nu avea asupra lui documentele prevăzute de ordonanţele militare.

O zi mai târziu, patru bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor ce fac obiectul anchetei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor în care au fost comise faptele şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. Faţă de acestea vor fi luate măsurile legale, în funcţie de probatoriul existent, mai precizează IPJ Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.