Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pensiile speciale pentru parlamentari, pe repede inainte. Etape arse in fuga

5-pensii-ss

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului aveau marti pe ordinea de zi un singur punct - modificarile la statutul parlamentarilor prin care se introduc pensiile speciale. Insa controversatul proiect a sarit peste aceasta comisie.

La ora 10.00 sedinta comuna a celor doua Comisii trebuia sa inceapa, senatorii nu au venit insa. Deputatii juristi si-au inceput propria sedinta, fara sa aminteasca macar despre o eventuala amanare a dezbaterii pe legea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

La finalul sedintei au venit si explicatiile. Vicepresedintele Comisiei Juridice Ciprian Nica a declarat pentru stiripesurse.ro ca legea a primit deja un raport favorabil in Comisia pentru Statut, iar Comisia Juridica ar fi trebuit sa dezbata proiectul inaintea acesteia. Insa cum acest lucru nu s-a intamplat, si legea a primit deja raport favorabil de la Comisia Raportoare, parlamentarii juristi au ramas fara obiect de dezbatere.

Cu alte cuvinte parlamentarii juristi au fost ocoliti si pensiile speciale pentru parlamentari ar putea intra la vot final chiar miercuri, intr-o sedinta a plenului reunit a celor doua Camere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.