Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pensiune din staţiunea Vârful lui Roman, lovită de trăsnet - Șapte turişti au fost evacuaţi

express.co.uk
fulger

Un număr de şapte turişti, între care trei copii, au fost evacuaţi în noaptea de duminică spre luni din staţiunea montană Vârful lui Roman din Horezu, după ce pensiunea în care se aflau a fost lovită de trăsnet, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, descărcarea electrică nu a fost urmată de incendiu, însă a fost afectat sistemul de alimentare cu energie pe bază de panouri solare fotovoltaice al imobilului.

"S-a intervenit cu o autospecială de intervenţie rapidă, pentru asigurarea măsurilor PSI. În locuinţă se aflau şapte persoane, patru adulţi şi trei copii, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în urma verificărilor efectuate la nivelul construcţiei, s-a constatat că nu există pericol de incendiu. Persoanele care se aflau în locuinţă au fost relocate într-un spaţiu de cazare din oraşul Horezu", au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

În ultimele 12 ore, ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în judeţ, autorităţile vâlcene au fost solicitate să intervină şi pentru degajarea unor copaci căzuţi pe carosabil în municipiul Drăgăşani, precum şi pentru deblocarea DN 7A, în staţiunea Voineasa, punctul Valea Măceşului, unde s-au strâns aluviuni în urma unei viituri venită de pe versanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.