Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentagonul a rămas 'mască' la strategia folosită de mercenarii Wagner: 'Trupele lor sunt un pic mai bune decât forțele ruse!'

theguardian.com
wagner

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a declarat că trupele Wagner se prezintă „puțin mai bine" pe câmpurile de luptă din Ucraina decât armata rusă obișnuită, relateză site-ul oficial al Pentagonului.

"S-au folosit de condamnați, deținuți, pentru a-și gestiona ofensiva în mod regulat, dar nu cred că continuă să recruteze din închisori. Dar aceste tipuri de metode au fost foarte interesante, sincer, de neconceput", a spus Austin.

În același timp, potrivit șefului Pentagonului, Statele Unite au văzut câți prizonieri au murit rapid pe câmpul de luptă. "Dar știți, sunt un pic mai bune decât forțele ruse. Nu am văzut acțiuni exemplare ale trupelor ruse pe scară largă", a rezumat el.

Anterior, Institutul de Cercetări de Război a declarat că bătălia de la Bakhmut ar putea, de fapt, să submineze grav cele mai bune forțe relativ vorbitoare ale grupului Wagner, privând Rusia de unele dintre cele mai eficiente și dificil de înlocuit forțele de atac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.