Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru 310 milioane de dolari stadionul echipei FC Barcelona se va numi Spotify Camp Nou

www.agerpres.ro
FC Barcelona

Spotify şi FC Barcelona au semnat un contract de sponsorizare de mai multe sute de milioane de dolari, în urma căruia, printre altele, bradul companiei suedeze va face parte din numele stadionului, conform news.ro.

Camp Nou, legendarul stadion al clubului FC Barcelona, se va numi Spotify Camp Nou, în urma unui contract de sponsorizare tocmai semnat de cele două părţi.

Înţelegerea mai trebuie aprobată şi de adunarea extraordinară a membrilor delegaţi ai clubului, ce va avea loc pe 3 aprilie, însă, aceasta este considerată doar o formalitate.

Începând cu sezonul 2022-2023, brandul Spotify va putea fi văzut şi pe tricourile echipelor de fotbal masculine şi feminine ale clubului catalan.

Spotify va cumpăra şi spaţiu publicitar digital pe panourile din jurul terenului. Compania va afişa mesaje publicitare care, pe televizor, vor diferi în funcţie de regiune - un mesaj va fi afişat în Europa, altul în Asia şi aşa mai departe.

Spotify va plăti peste 75 de milioane de dolari pe an pentru contractul care se întinde pe patru ani şi are o valoare totală de 310 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.