Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru CRISTINA - Naționala de handbal joacă semifinala cu Rusia cu gândul la căpitanul său: Declarații EMOȚIONANTE ale tricolorelor pentru Neagu

cristina neagu

Căpitanul naționalei feminine de handbal, Crsitina Neagu, rămâne principalul atu al României chiar dacă va sta pe bară șase luni după accidentarea suferită în partida împotriva Ungariei. Tricolorele vor juca pentru ea semifinala cu Rusia.

La conferinţa de presă de la Paris, de dinaintea semifinalei cu Rusia, din tabăra română a vorbit Raluca Băcăoanu. "Nu în fiecare zi jucăm o semifinală de Campionat European. Vom da totul pe teren şi vom lupta să ieşim învingătoare", a declarat pivotul de la Vâlcea.

CITEȘTE ȘI: ATENŢIE la fructele din comerţ! Etichetele care îţi arată că NU trebuie să le cumperi

A povestit şi cum au trăit ele, jucătoarele, seara de după calificarea în semifinale, care a fost reacţia Cristinei Neagu. "După ce s-a terminat meciul dintre Germania şi Olanda, când eram sigure de calificare, ne-a chemat la ea în cameră.

Ne-a spus să luptăm până la capăt, să luptăm pentru noi, dar şi pentru ea. Incredibil, ne uitam una la alta şi nu ştiam ce să spunem. Ea, care era accidentată şi nu putea juca, tocmai ea ne încuraja pe noi, celelalte, când ar fi trebuit să fie invers. Ne simţim mai puternice, e tot timpul cu noi.

M-am gândit cine o să fie liderul nostru din teren. Dar apoi mi-am dat seama că nu am pierdut-o pe Cristina. Ea e lângă noi şi ne va încuraja în permanenţă. E sufletul şi creierul acestei echipe.

Fiecare în parte trebuie să-şi facă treaba. Şi poarta, şi apărarea, şi atacul. Nimic nu e imposibil. Nu vom intra pe teren dinainte învinse. E meciul vieţii noastre şi vom lupta să mai vină altul, duminică!", a spus Raluca.

Fetele primesc zilnic sute de mesaje, de la cunoscuţi şi necunoscuţi. "Le mulţumim tuturor. Ne dăm seama că aşteptările sunt mari, că oamenii îşi doresc să învingem. Ce pot eu să promit e că vom lupta până la capăt şi vom încerca să le facem tuturor o mare bucurie", a încheiat Băcăoanu.

La rândul lui Martin Ambros a subliniat importanța Crstinei Neagu în angrenajul naționalei însă mizează pe devotamentul și coeziunea echipei în lipsa celei mai bune jucătoare a lumii.

"Este foarte dificil să jucăm fără Cristina. Nu va putea juca, dar va fi alături de noi. E o motivație pentru întreaga echipă să încercăm să învingem Rusia.

Vom juca și pentru Cristina, toată lumea știe, ea își dorea să obțină un rezultat mare pentru România, și-a dat viața pentru națională . Vom lupta și vom încerca să facem un joc bun pentru a ne îndeplini obiectivul, dar vom juca și pentru Cristina", a spus Ambros Martin, la conferința de presă susținută în această după-amiază.

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în înfrângerea cu Ungaria de miercuri și va sta departe de teren minimum șase luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.