Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru Ianis Hagi au fost discuții în primele campionate ale Europei

ianis hagi

Hagi a confirmat declarațiile făcute de directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, pentru ProSport. "Regele" a precizat că a discutat personal despre o eventuală mutare a fiului său, însă până la vara decarul constănțenilor nu va pleca de la echipa de la malul Mării Negre, potrivit mediafax.

Hagi a spus la Digi Sport că a fost în Belgia săptămâna trecută, unde a vorbit cu cei de la Anderlecht:

"Am fost acolo (n.red. - la Bruxelles). Ei decid, nu eu! Au vrut să vadă, e vorba și de o colaborare pentru juniori.

Pentru Ianis au fost discuții în primele campionate ale Europei, vom vedea dacă se vor concretiza la vară. Vom analiza până atunci care e cea mai serioasă ofertă. Sunt discuții, dar nu oferte concrete!".

Cristian Bivolaru, despre transferul lui Ianis: "Discuții sunt"

În direct la ProSport Live, Cristian Bivolaru, directorul general de la FC Viitorul, a lăudat progresul decarului şi este de părere că Ianis s-ar potrivi cel mai bine în La Liga: "Şi eu sunt curios unde îl vedem. Meciul de aseară a fost o mare încercare şi o mare reuşită a lui Ianis. A demonstrat că şi într-un astfel de meci poate ieşi la rampă şi să ajute într-o mare proporţie la câştigarea lui. Discuţii tot sunt, dar oferte concrete nu am văzut. Cred că în campionatul Spaniei l-aş vedea, decât cel italian, care e prea aspru, prea tacticizat. Un campionat cu joc ofensiv. O ofertă bună îi lipseşte acum, atât pentru el, dar şi pentru club, asta îi lipseşte", a declarat oficialul echipei din Ovidiu, la ProSport Live.

În plus, Bivolaru consideră că fiul lui Gheorghe Hagi poate reprezenta o piesă importantă în angrenajul echipei naţionale condusă de Cosmin Contra, acolo unde a debutat în noiembrie, la meciul cu Lituania, scor 3-0, în UEFA Nations League: "Nu pot decât să fiu de acord, eu cred că în orice moment el poate fi o soluţie la naţională", a mai spus acesta.

În acest sezon, Ianis Hagi a evoluat în 28 de partide pentru Viitorul, reuşind să înscrie de nouă ori şi să ofere şase pase decisive. Site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 2,5 milioane de euro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.