Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru Rareș Bogdan nu mai există urmă de îndoială. 'Va fi 100% președintele României'

klaus iohannis rares bogdan

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că președintele PNL, Nicolae Ciucă, va fi „100%” președintele României, acesta fiind răspunsul prim-vicepreședintelui PNL când a fost întrebat dacă Ciucă e mai bun pentru funcția de șef al statului decât președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare a spus Rareș Bogdan, la digi 24.

El a adăugat că Ciucă va fi „100% președintele României”.

„Coaliție cu tensiuni uriașe”

„E un om foarte echilibrat, rațional, cu mult bun simț. Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe.

Faptul că a ținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”, a susținut el.

Întrebat dacă Ciucă e mai bun pentru această funcție decât Ciolacu, RareșcBogdan a răspuns: „E la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.