Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru studenții care vin și studiază în România

mediafax.ro
cursuri studenti
Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a avut a nouă reuniune de lucru cu reprezentanții asociațiilor studențești și ai Societăților Antreprenoriale Studențești (SAS) din universitățile din România, cu privire la proiectul pilot „Innotech Student”, dedicat antreprenoriatului în rândul studenților din România. Apelul va fi finanțat din Programul Operațional Capital Uman.
În cadrul reuniunii, organizate în sistem videoconferință, oficialul MFE a prezentat principalele coordonate ale proiectului și a detaliat informații privind beneficiarii eligibili, domeniile propuse pentru finanțare, activitățile eligibile, schema de finanțare și alocarea financiară.
Reprezentanții asociațiilor studențești și ai SAS-urilor au adresat o serie de întrebări cu privire la acest proiect pilot și au făcut propuneri care să fie analizate în vederea includerii în Ghidul solicitantului.
La finalul întâlnirii de lucru, ministrul Marcel Boloș a propus organizarea unei noi întâlniri la jumătatea lunii mai 2020.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.