Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, antrenor Manchester City, înainte de duelul cu Liverpool: 'Este cea mai puternică echipă din lume'

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat, la conferința de presă premergătoare partidei dintre Manchester City și Liverpool, că echipa condusă de Jurgen Klopp este cea mai puternică din lume, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO

”Sezonul trecut, am câștigat campionatul împotriva celui mai bun adversar pe care l-am avut în cariera mea. Liverpool este cea mai puternică echipă din lume. Jucăm pe Anfield și știu ce înseamnă asta pentru ei și pentru noi. Cu toate astea, sunt 90 de minute în care vom încerca să urmăm planul pe care l-am pus la punct și în care ne vom concentra la joc”, a declarat Pep Guardiola la conferința de presă premergătoare partidei cu Liverpool.

Citește și: Sorina Matei a EXPLODAT pe tema deficitelor anunțate de Guvernul Orban: 'Faptele dărâmă orice politician mincinos'

În clasamentul din Premier League, Liverpool este lider, cu un total de 31 de puncte, în timp ce Manchester City se află pe locul doi, cu 6 puncte în spate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.