Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, cea mai slabă posesie din carieră în meciul cu Wolverhampton Wanderers, 37,8%

bbc.com
Pep Guardiola

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a înregistrat cea mai slabă posesie din cariera de antrenor, 37,8%, vineri, în eșecul suferit de echipa sa pe terenul formației Wolverhampton Wanderers, scor 2-3, în runda cu numărul 19 din Premier League.

Potrivit datelor furnizate de Premier League, Manchester City a avut o posesie de doar 37,8% în meciul cu Wolverhampton Wanderers, lucru cauzat într-o importantă măsură de eliminarea prematură a portarului Ederson, campioana Angliei fiind nevoită să evolueze în inferioritate numerică din minutul 12.

În luna noiembrie, Manchester City înregistrase un alt record negativ, având o posesie de 46,7% în victoria cu Chelsea, scor 2-1, informează Goal.

Citește și: ALERTĂ METEO Ninsori și temperaturi scăzute: Vremea în București

Statistica e cu atât mai interesantă cu cât Pep Guardiola este adeptul unui joc bazat pe posesie, dominându-și adversarii la toate echipele pe care le-a pregătit: FC Barcelona, Bayern Munchen și, în prezent, Manchester City.

Manchester City a pierdut meciul de pe terenul lui Wolverhampton Wanderers, vineri, scor 2-3, în runda cu numărul 19 din Premier League. Campioana Angliei a evoluat în inferioritate numerică din minutul 12, după eliminarea lui Ederson, însă dubla lui Sterling a dus scorul la 2-0 în favoarea echipei lui Pep Guardiola. Gazdele au întors rezultatul prin reușitele lui Traore, Jimenez și Doherty, câștigând meciul. În urma acestui rezultat, Manchester City a rămas pe locul 3 în Premier League, cu 38 de puncte, la 14 lungimi de liderul Liverpool, care are un meci mai puțin disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.