Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, după victoria împotriva lui Liverpool: 'Am început foarte bine, cu multe pase, pentru că nu putem juca aşa cum joacă ei, cu schimburi rapide'

bbc.com
Pep Guardiola

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, învingătoare cu 4-1 în deplasare în faţa lui FC Liverpool, duminică seara, în derby-ul etapei a 23-a din Premier League, a afirmat că talentul jucătorilor săi a făcut diferenţa în acest meci, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Am început foarte bine, cu multe pase, pentru că nu putem juca aşa cum joacă ei, cu schimburi rapide. Trebuie să jucăm la un ritm mai lent, cu mult mai multe pase decât de obicei. Ei sunt cei mai buni în jocul de tranziţie, alături de (Manchester) United, dar au mai mulţi ani de experienţă colectivă", a spus Guardiola.

"După 15-20 de minute, am avut mai multe probleme cu controlarea spaţiilor, dar am ajustat asta un pic în repriza secundă şi calitatea jucătorilor a făcut restul", a mai spus tehnicianul spaniol.

Citește și: VIDEO | Clotilde Armand a descoperit că e greu să fii primar: 'Trebuie nu ştiu câte voturi pentru a face o mică investiţie'

Toate golurile au fost înscrise după pauză. Manchester City, care a profitat de două gafe ale portarului Alisson, a înscris prin Ilkay Gundogan (minutele 49 şi 73), Raheem Sterling (76) şi Phil Foden (83). Golul campioanei en titre a fost marcat de Mohamed Salah în minutul 63, din penalty.

City, care nu mai câştigase pe Anfield din 2003, are 14 victorii consecutive în toate competiţiile. În campionat, echipa antrenată de Pep Guardiola este lider, cu un avans de cinci puncte faţă de a doua clasată, Manchester United, "cetăţenii" având doar 22 de meciuri jucate.

Liverpool are trei eşecuri consecutive pe teren propriu şi este pe poziţia a patra a clasamentului, la 10 puncte de adversara sa de duminică, având şi un meci mai mult disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.