Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, îngrijorat înaintea duelului cu Rb Leipzig: `Știu că voi fi judecat după parcursul din Liga Campionilor`

bbc.com
Pep Guardiola

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a fost de părere că activitatea sa pe banca tehnică a grupării engleze va fi judecată în special din perspectiva rezultatelor înregistrate în Liga Campionilor, scrie EFE.

De la sosirea sa în 2016, Guardiola a atins mereu cu "cetăţenii" sferturile celei mai importante competiţii europene intercluburi cu excepţia primului sezon când City a fost eliminată în optimi de AS Monaco. De atunci, echipa de pe Etihad Stadium a acumulat cinci apariţii consecutive în sferturile de finală şi marţi seara o poate face din nou dacă trece de RB Leipzig, noteaz[ Agerpres.

"Da", a răspuns Guardiola când a fost întrebat dacă timpul petrecut la Manchester City va fi judecat după rezultatele din Liga Campionilor, unde formaţia a jucat finala din 2021, pierdută cu Chelsea, şi a atins semifinalele anul trecut, când a fost eliminată de Real Madrid.

"Nu vreau să spun că sunt de acord cu asta, dar sunt sigur că voi fi judecat din prisma acestei competiţii", a arătat Guardiola.

Manchester City va juca acasă cu RB Leipzig marţi seara, în manşa retur din optimile Ligii Campionilor, după ce în tur a fost 1-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.