Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, manager Manchester City: Aguero este de neînlocuit

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Pep Guardiola, managerul echipei Manchester City, a recunoscut că va avea o misiune extrem de dificilă în cazul în care Sergio Aguero va decide să părăsească clubul, spunând despre atacantul argentinian că este "de neînlocuit".

Sergio Aguero, ajuns la 31 de ani, mai are contract cu campioana Angliei până în 2021, însă Guardiola speră ca argentinianul să rămână la echipa sa.

"Aguero poate rămâne, dar depinde de starea sa fizică și de dorința lui. Să îl înlocuiesc va fi una dintre cele mai mari provocări deoarece este de neînlocuit", a declarat Guardiola, citat de BBC.

Sergio Aguero este unul dintre cei vechi jucători din lotul lui Manchester City, el intrând în istoria clubului englez datorită performanțelor sale remarcabile. Sud-americanul a devenit erou la formația din Manchester, în 2012, când a înscris golul decisiv pentru câștigarea titlului, într-o partidă din ultima etapă cu QPR, scor 3-2, despre care Guardiola spune: "A fost cel mai important moment pentru club, mai important decât, sperăm noi, câștigarea Ligii Campionilor sau a patru trofee într-un sezon".

Citește și: ALERTĂ INCENDIU uriaș lângă București: Autorităție au emis mesaj RO - ALERT și pentru capitală

Tehnicianul catalan a remarcat și calitățile umane ale lui Aguero, nu doar cele fotbalistice: "Nu am văzut niciodată o vedetă care să fie atât de modestă și veselă. Îmi acceptă deciziile atunci când ceva nu funcționează la el. De obicei, jucătorii mari nu fac asta. Am lucrat cu alți fotbaliști care se considerau mai mari decât Sergio, însă nu erau și a fost mult mai dificil să gestionez situația. Nu e ușor să găsești un jucător cu statutul, personalitatea și modestia sa. E o plăcere să lucrezi cu el".

Sergio Aguero evoluează la Manchester City din 2011, după transferul de la Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. Până în prezent, argentinianul a evoluat în 355 de partide și a înscris 244 de goluri, trecându-și în cont numeroase trofee, precum patru titluri în Premier League, o Cupă a Angliei, patru Cupe ale Ligii și trei Supercupe. În actuala stagiune, Aguero a înscris 13 goluri în cele 17 apariții avute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.