Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola: Manchester City nu a avut un sezon european ratat

bbc.com
Pep Guardiola

Antrenorul campioanei Angliei la fotbal, Manchester City, Pep Guardiola, spune că ediţia trecută din Liga Campionilor nu a fost una ''ratată'' pentru ''cetăţeni'' chiar dacă echipa a pierdut finala în faţa lui Chelsea, de la Porto (0-1), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

''Manchester City a făcut un pas înainte în sezonul trecut, ne-am îmbunătăţit mult jocul. Am avut 13 jocuri şi am câştigat 11. Am jucat

incredibil de bine în finala de la Porto, am fi meritat să câştigăm. Unii pot spune că Manchester City a avut un sezon european ratat dar nu a fost aşa, am realizat lucruri incredibile, am evoluat extraordinar în multe întâlniri, am pierdut finala împotriva marii noastre rivale. Acum pentru jucători începe o nouă provocare, suntem convinşi că putem evolua mult mai bine şi obţine rezultate mult mai bune'', a spus Guardiola.

După patru etape din Premier League, Manchester City este pe locul 5, cu 9 puncte, la 1 punct în urma liderului Manchester United.

În cupele europene, City va debuta în faza grupelor Ligii Campionilor miercuri seara, acasă, contra celor de la RB Leipzig, Guardiola precizând că nu se gândeşte decât la victorie.

''Cetăţenii'' sunt în Grupa A, alături de PSG, FC Bruges şi RB Leipzig.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.