Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola și-a prelungit cu doi ani contractul cu Man City, până în 2025

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Antrenorul Pep Guardiola a acceptat, potrivit The Athletic, o prelungire a contractului pe doi ani pe baca tehnică a celor de la Manchester City, campioana din Premier League. Aflat în ultimele 12 luni de contract, spaniolul ar fi acceptat să rămână pe Etihad, anunță Mediafax.

Antrenorul catalan se află pe Etihad Stadium din 2016 - câștigând de patru ori Premier League, o Cupă a Angliei și patru Cupe ale Ligii în acest răstimp. El se află în ultimele 12 luni ale actualului său contract cu clubul.

Au existat temeri că spaniolul ar putea renunța la City, nefiind niciodată până acum atât de mult timp la conducerea unei singure echipe.

The Athletic informează acum că termenii contractuali au fost actualizați până în 2025, cu un nou contract pe un an, cu opțiunea de prelungire cu un sezon suplimentar.

Guardiola a declarat recent despre planurile sale de viitor, după ce a fost interogat de ceva timp în legătură cu o prelungire a contractului:

„Aș rămâne în alt loc timp de șapte ani? Nu, nu cred că da. Este dificil să găsești ceea ce am aici ca manager. Pentru a fi manager pentru o perioadă lungă de timp, trebuie să fii bine susținut. Rezultatele ajută foarte mult, asta este de necontestat. În această lume te dau afară, te concediază, știm asta. Dar, la cluburile mari, o parte din succesul managerului este dată de președinte, de directorul sportiv în special, de directorii executivi și de toți oamenii de aici. Succesul se datorează și mass-mediei, fanilor și jucătorilor. Există stabilitate. De aceea cred că doar în puține cluburi se poate întâmpla acest lucru".

City a luat momentan o pauză de la competiție, în timpul Cupei Mondiale 2022, dar va reveni în Carabao Cup, atunci când se va confrunta cu Liverpool, pe 22 decembrie, înainte de a face o deplasare în Premier League la Leeds, șase zile mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.