Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pepco îşi majorează cota pe toate pieţele sale

pepco
"Vedem o comutare spre canalul de reduceri pe pieţele noastre. Ne sporim decalajul de preţuri pe piaţă, aceasta se întâmplă pe moment", a declarat Ankers, pentru Reuters.

El a adăugat că, în perioada octombrie 2021 - martie 2022, grupul a investit 35 de milioane de euro pentru a menţine nivelul scăzut al preţurilor, ceea ce a afectat marja brută cu 137 de puncte de bază.

"Investiţia pe care o facem este semnificativă şi atent gândită". Concentrarea companiei pe reducerea costurilor desfăşurării activităţii a compensat o parte din efectele inflaţiei, a declarat oficialul Pepco.

Cea mai bună strategie pentru a naviga în această perioadă dificilă este să creşti şi să te extinzi, a explicat Ankers, arătând că în perioada octombrie 2021 - martie 2022 grupul a deschis 192 de magazine, totalul ajungând la 3.696 în 17 ţări.

În perioada octombrie 2021 - martie 2022, Pepco a raportat o creştere cu 7,3% a câştigurilor de bază, la 347 milioane de euro, în timp ce veniturile au urcat cu 18,9%, la 2,37 miliarde de euro.

Compania a precizat că rămâne în grafic pentru a-şi îndeplini obiectivele financiare anuale, în absenţa unei deteriorări semnificative a mediului macroeconomic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.