Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER anunță că are susținerea marilor partide: Locul nosru e în Parlament

per.ro
Danut Pop

Lideri ai PNL și PSD cred cu tărie în intrarea Partidului Ecologist Român în Parlament, anunță liderul PER, Dănuț Pop. Congresul PER din acest sfârșit de săptămână a adunat peste 600 de ecologiști din toată țara. Printre invitați s-au numărat Robert Sighiartău ( PNL) și Radu Cristescu (PSD). Președintele reales, Dănuț Pop le-a mulțumit viitorilor săi colegi din Parlament, de la cele 2 partide, pentru că au recunoscut importanța PER pentru România:

“ Congresul PER a fost spectaculos. Am simțit în sală o echipă unită, puternică, formată din patrioți. Am descoperit ceva și le mulțumesc viitorilor mei colegi de Parlament pentru susținere: atât Robert Sighiartău - PNL cât și Radu Cristescu de la PSD, ne-au recunoscut meritul de a intra în Parlament. România are nevoie de ecologiți, mai mult ca niciodată. Acum rămâne să primim votul de încredere al oamenilor și vom putea transforma în realitate proiectele noastre ecologiste născute din dragoste sinceră față de România.”

În cadrul Congresului, deputatul Radu Cristescu a încurajat PER “să ecologizeze clasa politică”. Finalul discursului său a fost cu adevărat încurajator: “România are nevoie de un partid ecologist în Parlament, de aceea vreau să aveți un parcurs curat, frumos, iar peste 3 ani să fim colegi în Parlament, pentru că meritați.” Nici liderul PNL, Robert Sighiartău nu s-a lăsat mai prejos în laude și încurajări: “ Spunea Nikolas Hulot că ecologismul nu este nici la stânga, nici la dreapta, nici la centru, ci deasupra. Așa că vă doresc mult succes și îmi doresc sincer să reușiți."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.