Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER cere interzicerea importului de cereale ucrainene: România este singurul stat vecin care mai permite importul de cereale din Ucraina

PER
PER ecologistii

 

Președintele PER, Dănț Pop, cere interzicere importului de cereale ucrainene.

„România este singurul stat vecin care mai permite importul de cereale din Ucraina. Şi Slovacia a luat atitudine, interzicând comercializarea şi permițând doar tranzitul pe teritoriul ei. Deci, Polonia, Ungaria şi Slovacia!
România stă bine la comunicate, în schimb! Declarațiile politice nu ajută fermierii români cu nimic! Treceți la fapte! Ce mai așteptați? O revoltă în toată regula? Fermierii sunt deja în stradă! Ajutați-i, voi! Comisia Europeană nu este interesată să ne fie bine. Îi interesează doar resursele țării, nu bunăstarea fermierilor noștri!

România este singurul stat vecin care mai permite importul de cereale din Ucraina. Şi Slovacia a luat atitudine, interzicând comercializarea şi permițând doar tranzitul pe teritoriul ei. Deci, Polonia, Ungaria şi Slovacia!
România stă bine la comunicate, în schimb! Declarațiile politice nu ajută fermierii români cu nimic! Treceți la fapte! Ce mai așteptați? O rezoltă în toată regula? Fermierii sunt deja în stradă! Ajutați-i, voi! Comisia Europeană nu este interesată să ne fie bine. Îi interesează doar resursele țării, nu bunăstarea fermierilor noștri!”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.