Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER cere PSD să scoată UDMR de la guvernare

Facebook
Danut Pop

După ce Marcel Ciolacu a catalogat ca fiind „mai mult decât provocator” discursul liderului deputaților UDMR, în ședința Parlamentului, dedicată aniversării Zilei Naționale a României, Partidul Ecologist Român îi cere președintelui PSD să scoată UDMR de la guvernare.

Derapajele liderilor UDMR nu sunt o noutate și mai grav este că aceste declarații tind să devină o normalitate. Toleranță față de asemenea afirmații trebuie să fie zero, mai ales față de niște miniștri și parlamentari, părți ale alianței parlamentare și de guvernare. De fapt, PSD și PNL nu au nevoie de UDMR, au majoritate și fără ei!

Din răsfățații politicii românești, UDMR-iștii au ajuns tupeiștii fără limite. Buna coabitare între cetățenii României, indiferent de etnie, funcționează foarte bine și fără aceste pretenții de autonomie și revendicare teritorială, care sunt exclusiv de natură politică și reprezintă cartea de joc în negocierile pe care UDMR le poartă.

Etnicii ajunși demnitari ai României, au datoria de a se închina și jura pe Constituția țării noastre, fără să se abată de la aceasta și indiferent de relația cu țara mamă. Poate UDMR-iștii ne și lămuresc cum este cu dubla cetățenie! Dacă nu le convine, să- și dea demisia sau să fie demiși! Opțiunea de a fi scoși în afara legii ca partid, rămâne o variantă de sancțiune sigură.

Prin această poziționare, domnule președinte Marcel Ciolacu, îi dați peste nas lui Klaus Iohannis și ne arătați că președintele României a mințit când a spus că ați vândut Ardealul! Facem apel către dumneavoastră pentru că premierul Nicolae Ciucă primește dispoziții doar de la Cotroceni și oricum nu îl mișcă subiectul iar ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a demonstrat că este prea slab. Vă felicitam anticipat pentru o reacție de demnitar al României!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.