Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: 'Cuc și-a luat zborul de la Ziua Marinei Române'

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

"De departe cel mai aşteptat moment al verii, o sărbătoarea care are loc de 115 ani și la care participă și Președintele României. Se pare că ministrul Cuc nu dă doi bani pe acest eveniment și pe miile de constănţeni şi turişti asteptati astăzi de Ziua Marinei, eveniment organizat de Forţele Navale Române.

În calitate de ministru al Transporturilor în Romania, prezența lui era obligatorie la acest eveniment important. Lipsa de respect a acestuia este cu atât mai mare cu cât el a fost ieri acolo și a plecat în această dimineață. Ne întrebam și noi, ce alt eveniment poate fi mai important ca Ziua Marinei Române? Au terminat vreo autostrada și nu știm noi? Sau nu a avut curaj să dea ochii cu președintele Iohannis de frica posibilelor întrebări privind lămurirea costurilor exagerate ale autostrăzii Pitești-Sibiu?

Bag de seamă că unii dintre actualii guvernanți au mari probleme cu formalitățile protocolare a celor mai importante evenimente din România. Rușinos, domnule Cuc!", s-a arătat într-un comunicat remis Știripesurse de către Partidul Ecologist Român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.