Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER dă de pământ cu OMV: Protest în Gorj, contra unui tun cu miros eco!

cursdeguvernare.ro
omv

Partidul Ecologist Român, Filiala Gorj a organizat un amplu protest în Targu Jiu împotriva politicii OMV în Gorj, care poate avea ca și consecință moartea mineritului și energeticii gorjene, principalul pilon al politicii energetice românești.

Sub pretextul unor instalări de panouri fotovoltaice, OMV vrea acapareze GRATIS peste 680 de hectare de teren care au adunat, vreme de o jumătate de secol, multe minerale provenite din arderea cărbunelui, unele dintre ele fiind foarte valoroase și ușor de prelucrat. Astfel, miliarde de euro vor lua drumul străinătății, dând austriecilor de muncă, în vreme ce românii vor lua calea pribegiei. OMV vrea sa aducă din nou sărăcia în Gorj, iar gorjenii nu acceptă asta!

Partidul Ecologist Roman militează pentru redeșteptarea națională, pentru a pune bazele României 2.0, o Românie curată, ecologizată economic, social și politic!

La acest miting au participat, pe lângă reprezentanți ai PER din Gorj, Alba și Hunedoara, membri ai conducerii centrale a PER, membri ai Federației Naționale a Muncii din România, ai Sindicatului National al Muncii, precum si reprezentanți din București ai Partidului Patrioților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.