Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER desființează guvernarea PSD după vestea impunerii unei noi taxe auto

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român critică în termeni duri guvernarea PSD. Pe pagina de Facebook PER a fost postat un text în care sunt analizate realizările din domeniul infrastructurii.

"Am construit foarte puțin, prost și scump. Cam așa se rezumă istoria infrastructurii drumurilor și podurilor din România din ultimii ani. Toate guvernele de până acum au promis autostrăzi și modernizarea rețelelor de căi ferate. Unele au promis și atât, altele au aruncat sume fabuloase pe studii de fezabilitate și, în unele cazuri, au încheiat contracte păguboase pentru Statul român.

Astăzi, într-un exces de emoţie nejustificat, Ministrul Transporturilor sau pateticul Lucian Șova ne transmite că până la sfârșitul lunii decembrie vom inaugura, triumfător, 60km de autostrada. Această “uriașă realizare”, înfășurată într-o falsă emoţie, ne arată că Șova încearcă să își aroge într-un mod penibil proiecte la care se lucrează de 5-10 ani, prezentate și de alți miniștri, în guvernele trecute. România continuă să fie oaia neagă a Europei atunci când vorbim de infrastructură rutieră deși, la noi se fac cele mai scumpe lucrări în acest sens. Am văzut niște linii colorate pe o hartă, ni s-a fluturat pe sub nas un Master Plan, ca în final să aflăm că, unul după altul, toate proiectele vor fi abandonate.

La desen, nu-i întrece nimeni pe miniștrii care s-au perindat la Transporturi, indiferent de numele lor. Anual se strâng peste un milliard de lei din rovinietă și supra- acciza pe carburanți, bani cu care s-ar fi putut face 300 km de autostradă la fiecare 12 luni. Haideți să ne gândim cum ar fi arătat astăzi România, dacă guvernele de până acum nu ar fi pus șpăgile și interesele personale pe primul loc. Revoltător este faptul că, în timp ce risipesc banii, guvernanții inventează taxe care mai de care mai aberante. Auzim despre nouă taxa pe autostrada, alta decât obișnuita rovinieta. PER consideră că această taxa este absolut inutilă dar și cu efect negativ întrucât va provoca un stres și mai mare conducătorilor auto, generând cozi și aglomerarea traficului. Pe lângă faptul că valoarea acesteia este, deja, puternic contestată.

Să le fie rușine reprezentanților acestui minister care se scaldă cu satisfacție în mocirlă, grobianism, incompetență și fărădelege, fiind mândri tare de neputința lor politică. Halal realizări! 60 km…", scrie PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.