Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Dragnea, ia-ți teleormănencele și du-te acasă!

PER

Ambiția lui Liviu Dragnea anulează orice speranța că în România se mai poate realiza ceva pentru bunăstarea cetățenilor ei.

Această guvernare sfidătoare mimează democrația și vinde iluzii unei categorii ignorante. Căci da, ignoranța maselor este o resursă care, gestionată bine, poate fi o sursă de putere. Cu asta se ocupă PSD și mai regretabil este numirea în funcții de vârf a unor oameni depășiți de situație, care trăiesc într-o lume închipuită, total nepregătiți din punct de vedere intelectual și care devin, în final, niște obedienți, purtători de pix, sclavi ai lui Dragnea. Când nu există calitate se virează pe cantitate. Se organizează mitinguri faraonice și unii se bucură de libertatea de a fi sclavi, pe bani mulți ce-i drept, dar din buzunarul nostru, al celor care cotizează la Stat. S-ar putea spune, metaforic, un fel de teleormanizare a României. Continuăm să fim o țară săracă, din care cei dragi pleacă în afară, la mai bine, o țară în care nepotismul și cunoștințele reprezintă calea spre o carieră de success în viață și o țară în care intelectualii care au mai rămas în România, sunt spectatori la defilarea analfabetilor funcționali pe holurile celor mai importante instituții din Stat.

Dictatorul Dragnea vede, probabil, România ca o prelungire a Teleormanului, motiv pentru care acest județ sărac, aflat tot la mâna lui, devine o sursă de personal subjugat pentru ministerele preferate de liderul PSD. Miniștrii, unul câte unul își pierd demnitatea iar valoarea cerințelor românilor este din ce în ce mai neînsemnată, ca dovadă fiind miserupismul teleormănencelor care se tin bine de scaunele ministeriale și care ignoră cu răutate solicitările de demisie ce li se adresează. Liviu Dragnea își sprijină înr-un mod dăunător femeile de sacrificiu, fiind obsedat de putere și nu de bunăstarea românilor, căci miza este una pur personală, așa cum a fost și la el în județ. A se vedea astăzi situația Teleormanului. Sărăcie lucie, lipsesc investițiile (școli, spitale, infrastructură) și sclavagism social. Deci, echipa lui Dragnea a demonstrat că este incababilă de solidaritate cu problemele reale ale românilor și că ceea ce promit sunt minciuni. Dovadă fiind amânarea termenelor promise în 2016 pentru anumite proiecte importante, cu noi date calendaristice, din afară mandatelor lor.

Astăzi când conflictele interne ale PSDului confiscă problemele reale ale României, astăzi cred că putem și trebuie să oprim ascensiunea imposturii, oportunismului și a sclavilor politici. Este nevoie ca românii să ceară schimbarea modului de selecție a elitei politice. E timpul ca Dragnea și ale lui să plece acasă, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.