Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: George Simion, gata cu circul! Românii vor pâine!

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist din România critică abcesele populiste ale președintelui AUR, George Simion. Liderii PER susțin că acesta ar fi interesat doar de scandal și de notorietatea propriei persoane:

”Cunoscutul șef de galerie nu știe să facă opoziție! A confiscat o nișă și o duce în derizoriu! Habar nu are sa facă opoziție parlamentară și nu a reușit să își câștige, alături de partidul său, statutul de partener serios de discuție, cu celelalte partide parlamentare!

Din păcate, unde vezi scandal, acolo este și Georgică Simion! Își bate joc de români și îi ține conectați, ca la spectacol, nelivrându-le nimic din ce ei au nevoie. Simion este un artist care visează ca într-o zi să devină politician adevarat și respectat! Nu aceasta este rețeta, nu bătându-și joc de românii nevoiași și de nișa naționalist- suveranistă! Simion ne face să ne fie rușine că suntem patrioți, naționaliști și suveraniști! Distruge un curent necesar dezvoltării României! Ne fură proiectele și crede că oricine vorbește despre resurse poate fi numit bun român și ecologist.

Cei care iubesc România nu trebuie să cadă în capcana lui Simion și a partidului AUR. Ei nu vă oferă pâine, ei fac circ! Sunt în Parlament și nu au trecut niciun proiect de lege! V-ați irosit votul degeaba, dragi români! Au mâinile legate și gura slobodă!”, se spune în comunicatul remis redacției și semnat de Biroul Permanent al PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.