Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER îi acordă titlul 'Ecologistul de Ocazie' Președintelui României

Radu Pop
Facebook.com
Klaus Iohannis bicicleta

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, critică în termeni duri lipsa de preocupare a președintelui Klaus Iohannis pentru probleme legate de mediu. În acest sens, a declarat liderului politic, PER îi acordă titlul de "Ecologist de Ocazie"

„Klaus Iohannis și-a amintit de Ziua Mondială a Mediului după ce a revenit din Germania. Mai mult, a considerat că este un bun prilej de a mai spune ceva despre educația sustenabilă din fițuica sa celebra și neimplementată, programtă tocmai pentru ultimul său an de mandat. Probabil că ar trebui să ne bucurăm că avem un așa președinte ecologist, care marchează (fără efecte) Ziua Mondială a Mediului în orice zi. Mai puțin în ziua oficială.

Și apoi, cum putea să nu amintească și câte ceva din teoria României Educate? ECOEducația și sustenabilitatea completează perfect miile de școli cu toaleta în curte, rata mare a abandonului școlar și performanțele academice din ce în ce mai slabe a mediului universitar românesc în comparație cu cel occidental.

Din păcate, marcarea Zilei Mondiale a Mediului la pachet cu Ziua Învățătorului astăzi, este un demers politicianist și fără sens. Este așa, că să punem o bifă că a marcat-o și pe asta. Președintele nostru este un întârziat de fel dar foarte mult îl incântă evenimentele, mai ales dacă se mai plimbă sau primește vreo decorație! Îi oferim si noi prin acest comunicat titlul "Ecologistul de Ocazie" ca reacție la miserupismul său vis-a-vis de probleme de mediu. După minciuna "O pădure cât o țară" a cărei ambasador a fost, este rândul ECOeducației să fie dusă în derizoriu de către Klaus Iohannis”, a spus Dănuț Pop, președinte PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.