Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER îl critică pe Bogdan Aurescu pentru lipsa de transparență

Facebook
Danut Pop

Discuția dintre ministrul de Externe, Bogdan Aurescu şi jurnalistul BBC (AICI si AICI) este importantă şi merită analizată. Aurescu a reuşit să spună nimic în interviul cu jurnalistul de la BBC despre ajutorul pe care România l-a oferit şi îl oferă Ucrainei, susține Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER).

”Acesta este un subiect sensibil si există o nemulțumire în neclarificarea acestui aspect în rândul românilor. Nu s-a înțeles nici până acum de ce o țară membră NATO refuză să facă publice astfel de informații, aşa cum celelalte state au făcut deja, fiind o dovadă clară de deschidere si respect față de propria populație.

Cu toate acestea, ministrul Bogdan Aurescu a replicat concis la întrebările agresive ale jurnalistului despre canalul Bâstroe şi etnicii români din Ucraina. Se pricepe la dialogul cu jurnaliștii dar a fost ineficient în dialogurile diplomatice în favoarea intereselor României.

Remarcăm încă o dată, inutilitatea unui ministru de Externe păstrat în memoria colectivă doar prin profesionalismul cu care își fumează trabucul în pandemie!”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.