Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Lucian Șova, mobilierul de la Transporturi

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Comunicatul de presa al Partidului Ecologist Roman:

”Sunt câteva ministere ai căror reprezentanți pot fi ușor confundați cu mobilierul instituției. Și asta pentru că, ministerele în cauză figurează ca existente dar, de atâția ani nu se realizează nimic în acele domenii. Sigur, mai sunt cazuri în care miniștrii în funcție continuă să facă mai mult rău decât bine, cum se întâmplă la Ape și Păduri ori la Ministerul Mediului, dar aceasta este altă problemă.

Spre exemplu Ministerul Transporturilor. Astăzi îl avem pe domnul Lucian Șova care obișnuiește să facă prezența la locul de muncă, fără să aibă vreun randament. Se scuză și își descântă la fiecare aparție publică, iar la penultima, parcă voia să ne arate că se pricepe mai mult la economie decât la transporturi. Mai nou, într-un interviu ne prezintă situația critică în care singur s-a băgat și adâncește și mai mult neclaritățile privind activitatea/ eficiența acestui minister. A acceptat să fie ministru și acum se plânge. Coaliția din care domnia sa face parte, deține majoritatea parlamentară, motiv pentru care îi recomandăm să se plângă în față colegilor, iar în fața românilor să iasă cu soluții. Iată de ce nu am înțeles nici până acum care sunt proiectele sale în acest mandat, sperând că altul nu va mai avea. Nu este clar ce se va întâmpla cu autostrăzile în lucru și nici cu cele aflate în faza de dorință. Nu s-a înțeles de ce firmele care și-au demonstrat neseriozitatea și lipsa profesionalismului în lucrările câștigate (întârzieri și lucrări prost executate), partcipă în continuare la licitații. Sau sunt chiar cele care au dat șpăgi grase?

În acest context îi solicit public domnului ministru Lucian Șova să informeze românii în legătură cu stadiul autostrăzilor: Sibiu- Pitești, Ploiești-Brașov, Iași- Bacău- Brașov precum și despre Centura București. Dacă domnul ministru nu va reuși să înțeleagă că infrastructura de transport asigură dezvoltarea unei economii competitive, ajutând totodată la progresul societății, acceptandu-și deci rolul decorativ din minister, Partidul Ecologist Român este îndreptățit să ii ceară din nou demisia.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.