Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: 'Ludovic, ai jumătate de normă la DNA?'

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Preşedinte PER, Dănuţ Pop, susține că 'mascarada' cu Poșta Română i se pare de o stupizenie greu de înțeles pentru unii.

''Mascarada aceasta cu Poșta Română, mi se pare de o stupizenie poate, greu de înțeles pentru unii. Lipsit de rațiune este chiar Ludovic Orban. Oare va da în judecată și PNL?

Se cunoaște faptul că de- alungul anilor, multe partide au colaborat cu Poșta Română pentru servicii de distribuire, în baza unui contract. Cred că este descurajant pentru simpatizanții peneliști să vadă cum liderul liberal se angrenează în “lupte” din care nu are de câștigat, fiind, uneori chiar penibile, din dorința de a scoate PNL în evidență.

Este incredibil cum, de ceva timp, cei care pretind a fi în dreapta eșichierului politic, au reinventat și duc în derizoriu modul în care se face politică. Credeam că exaltarea punitivă emanată de către USR- Cioloș nu va caracteriza vreodată un partid istoric precum PNL, dar, se pare că, în timp ce Rareș Bogdan se face că plânge la TV de mila românilor plecați în străinătate, Ludovic Orban depune plângeri penale fără sens.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Frans Timmermans ameninţă PSD cu excluderea din PSE din cauza situaţiei statului de drept

Atunci când instrumentele cu care ieși în faţă sunt proteste în Parlament, acțiuni simbolice și plângeri penale, este timpul să pleci acasă. Nu trebuie să fii demnitar sau președinte de partid ca să ai astfel de practici. Politica se face prin proiecte legislative pentru români și progame de ţară. Sigur că pentru Orban, acestea sunt încă noțiuni necunoscute, având în vedere că nu le-a avut nici când a fost ministru. Ar fi putut avea un loc onorabil în linia doi a partidului dar, după întâmplarea din 2016, preferă să se zbată haotic în direcții spre care un politician cu ştate vechi nu s-ar duce.

Ludovic, ai jumătate de normă la DNA?'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.