Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Ponta, cine ești tu în fața ta?

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

''Mulți specialiști au criticat ANAF încă din acea perioadă. Inclusiv noi, ecologiștii, am propus Legea Prevenției din această cauză. În realitate, era vorba despre o subordonare mizerabilă și total nedemocratică a conducerii ANAF sub SRI, după cum mărturisește și Vasile Marica, președintele Sed Lex, pentru Mediafax.

Oricât de mult ar încerca să se disculpe Victoraș astăzi, ca să iasă basma curată, există unele adevăruri cunoscute și sunt de necombătut. Acțiunile ANAF din perioada 2013- 2015 au afectat și distrus multe din firmele mici, românești, deși “acoperitul” Ponta pretinde că ar fi fost vizate firmele mari. Mai mult, în calitate de Prim- Ministru, chiar el a girat conducerea ANAF de atunci și apoi, orice modificare legislativă sau procedură de acțiune au fost păstorite și cu știința lui. În 2015, Mickey Mouse-ul României confirma că inspectorii ANAF erau ajutați de 140 de ofițeri acoperiți ai SRI și mai mult de atât, sublinia că “E normal să fie așa".

Citește și: SURSE - Urzeala listei PSD: Bădălău, scos din joc de Dragnea?

Ba nu este normal, impertinentule! Ăsta-i Statul Paralel despre care vorbești! Și tu, și Dragnea, și Băsescu ați fost călăi ai acestui sistem abuziv, alături de alți sclavi politici precum și de toți cei din culise care orchestrau/ orchestrează abuzuri nemaiîntalnite în statele democratice. Astăzi, ți-ai făcut un PSD mai mic și crezi că românii au uitat cine ești. Nu, Nu! Nu ești un erou că ți-ai dat demisia după Colectiv, ești un laș care și-a abandonat partidul pe Facebook, la ordin și care a fost iată, părtaș, la combinații politice, de la instituții și până la cele din interiorul PSD. Un păcălici care nu a avut curajul să spună “adevărul” din fostul partid și a ridicat trădarea la nivel de “valoare” națională în scopuri așa- zis patriotice. E timpul să pleci din politică, ai arătat tot ce poți!'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.