Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER pune la baza Ecologiei politice principiile libertății, ale inițiativei private, ale competiției corecte și ale garantării proprietății

PER
ecologisti

Opțiunea politică a PER este: stat de drept și eco-capitalism. Aceasta înseamnă respect față de principiile echilibrului și controlului reciproc al puterilor în stat, ale apărării libertăților individuale, și ale încurajării dezvoltării eco-capitalismului sub toate formele sale: uman, industrial, financiar, tehnologic, cultural ori funciar, în scopul creșterii bunăstării românilor, dar numai în condițiile protejării mediului și cu respectarea principiului dezvoltării durabile.

PER consideră că este necesară o activitate politică de redimensionare a rolului statului prin întărirea rolului său ca garant al drepturilor constituționale și al bunei funcționari a piețelor.

PER consideră că principalul mijloc de modernizare și de ridicare a nivelului de trai îl constituie efortul propriu-național prin valorificarea potențialului intern, lărgirea și perfecționarea pieței interne, ridicarea nivelului de educație și încurajarea inițiativei antreprenoriale a capitalului autohton.

Romania a fost batjocorita, defrisata, umilită si tradata. Romania noastră frumoasă si bogata a fost îmbolnăvită. Românii, oameni cu bun simti, harnici si credincioși au fost conduși de personaje care au avut o agenda decât cea a noastră , a României. Au dovedit Impotență politica și administrativă.

România are nevoie astazi, urgent, de un proiect de țară 2020 -2040, concret, de viziune, coeziune si constanță. Acest proiect trebuie sa fie prioritatea ZERO a politicienilor, indiferent de culoarea politica, de numele președintelui sau componenta guvernelor viitoare. Acest proiect va arata partenerilor internaționali ca putem fi respectați si apreciați la justa noastra valoare.

Credem ca exista o linie ROSIE dincolo de care politicul nu are voie sa treacă: educație și sănătate. Acești doi piloni pe care se construiește o țară si destinul ei trebuie sa fie sănătoși.

Românii trebuie sa fie hotărâți, activi și parte într-un proiect de regenerare a țării.

Trebuie sa vindecam România. Cred intr-o Românie sănătoasă!

Dacă votam ce-am mai  votat vom avea ce-am mai avut!

content-image

Cred cu putere în înțelepciunea Românilor!

Votați PER ! VOTATI BRADUL!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.