Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: S-a început deja promovarea medicamentului antiviral oral antiCovid19?

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român anunță, printr-un comunicat de presă, că doctorul Adrian Marinescu, director al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, devenit cunoscut ca persoană publică în urma campaniilor de informare antiCovid19 și-a asumat un rol destul de periculos și pentru el, dar și pentru români: promovează pastile anticovid, aparent sigure, dar care însă nu au avut timp să fie testate.

"Molnupiravir, căci despre el vorbim, este practic primul medicament antiviral oral antiCovid19. Deși Institutul Matei Balș a achiziționat deja 700 de cutii care se vor administra pacienților, Adrian Marinescu recunoaște că “ nu este un medicament miraculos, este un medicament care a fost bine suportat”. Deși a fost “bine suportat” nu i se cunosc însă efectele adverse, lucru absolut normal ținând cont că orice medicament nou, scos pe piață trebuie testat înainte ani de zile.

Problema este că domnul doctor Adrian Marinescu a avut poziționări anterioare și despre vaccin, eficacitatea acestuia și efectele sale secundare și până la urmă ca soluție iată că s-a ajuns tot la imunizarea în masă. Atunci, oamenii ce să mai creadă?", precizează PER

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.