Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: `Să-ți fie rușine, Liviu Dragnea pentru că pui interesul tău înaintea bunăstării românilor!`

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănu Pop, critică dur declarațiile președintelui PSD care cerea scuze celor aflați în pușcării:

”În declarația de presă de aseară, Liviu Dragnea cerea scuze românilor din pușcărie! Este incredibil cum acest condamnat a ajuns să raporteze întreaga Românie la problemele sale. La doi ani de când a câștigat alegerile, coaliția PSD-Alde a făcut din scăparea penalilor politici o problemă națională, cu prioritate. Chiar toți sunt nevinovați?

Nu sunt de-acord cu instigarea la ură și dezbinare care se alimentează în această perioadă, dar  nici nu pot să accept această mârșăvie de a pune pe primul loc deținuții și a le cere iertare. Oare când acest țărănuș parvenit, lipsit de scrupule, în calitatea sa de președinte al partidului care a condus cel mai mult România, va cere scuze românilor pentru lipsa medicamentelor și situația mizeră din spitale? Când le va cere scuze pentru lipsa autostrăzilor, pentru distrugerea învățământului românesc, pentru scăderile salariale, scumpirile alimentare și a carburanților? Când va cere iertare copiilor care se culcă flamanzi în fiecare seară? Bătrânilor de la sate, care au rămas singuri și copiilor lor plecați în străînătate, pentru un trăi mai bun?

Când avea ocazia să spună ceva inteligent în față românilor, Liviu Dragnea a accentuat nemulțumirea acestora și a anunțat că „Statul paralel va fi zdrobit”. Ne amintim cine reprezintă statul paralel în viziunea lui? Ei bine, procurori, generali, activiști din organizații neguvernamentale și unii jurnaliști. Nu-mi amintesc ca în programul lor de guvernare din campanie să fi fost scris ca obiectiv „zdrobirea” reprezentanților Justiției, mass-media, societății civile sau chiar a “Serviciilor Secrete”.

Să-ți fie rușine, Liviu Dragnea pentru că pui interesul tău înaintea bunăstării românilor!”, susține șeful PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.