Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor cu privire la faptul că tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată

per.ro
Danut Pop

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată” si recunoasterea de la cel maiinalt nivel ministerial că există o “încrengătură dintre un pădurar, un primar, un poliţist, un politician”, complicitate dezbatută de catreecologiști in ultimii 15 ani.

Tăierea pădurilor in România reprezintă o problemă de siguranță națională ce trebuie urgent dezbatută în CSAT. Trebuia de ieri. Partidul Ecologist îi cere ministrului Justitiei să acorde atențiedeclarației ministrului Mediului, Apelor și Padurilor, să se puna deacord cu acesta și să solicite premierului sau presedintelui Romaniei ointrunire a CSAT pe această temă.

O astfel de declarație a ministrului Padurilor intr-o țară adefrisarilor nu trebuie să rămână decat exclusivitate, ci justitia trebuie să ia atitudine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.