Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER, scrisoare deschisă către Marcel Ciolacu: 'Parlamenatarii PSD să-și asume proiectul de lege privind interzicerea exportului de buștean pe 10 ani'

busteni

Partidul Ecologist Român aduce în atenția  președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, printr-o scrisoare deschisă, că a trecut aproape un an de când propunerea legislativă a PER care prevede “interzicerea pe 10 ani a exportului de buștean cu sau fără coajă sau lemn rotund, cherestea și lemn de foc începând cu anul 2020”, a fost înregistrată la Senat și asumată de câţiva parlamentari ai Partidului Social Democrat, motiv pentru care îi cere liderului PSD să-și mobilizeze aleșii, pentru ca proiectul de lege să treacă de Parlament.

Citește și: Explicațiile lui Alexandru Rafila - Cum se transmite COVID-19 și care sunt ultimele tratamente

„Ca de fiecare dată, înainte de alegeri, subiectele de mediu devin cele mai abordate, iar această campanie nu face excepţie si din păcate, totul ramane la nivel de dezbatere. Necesitatea unei schimbări legislative in legătură cu tăierile pădurilor din România este evidentă si indiscutabilă. Subliniem faptul că adoptarea acestui proiect de lege este acum în responsabilitatea și votul parlamentarilor români.

Vă cerem, domnule preşedinte, Marcel Ciolacu, să vă asumaţi până la capăt acest proiect important şi să mobilizaţi parlamentarii PSD în direcţia votării pentru adoptarea acestui proiect legislativ, atât de dorit de catre români, nu pentru PER, nu pentru beneficiul vreunei persoane sau partid, ci pentru România şi viitoarele generatii”, se arată în scrisoarea deschisă a liderului PER, Danuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.